Twitter Facebook Back home Follow me
♥ Fieza Story's ♥
✿ KENDURI ARWAH ATOK ✿
Friday, 28 March 2014 @ Friday, March 28, 2014 | 0 Teddy [❤]




See ! Muka I sama macam gambar meoww kat atas ni. Huhuu T_T

Fieza penatlah dari malam tadi busy dengan kenduri arwah atok ni. Now baru settle semua. Siap dah cuci pinggan mangkuk dah. Hii ! Baru buat kenduri arwah dah riuh satu rumah macam hape. Belum kenduri aku tunang or kahwin nanti. Kihkih. Erm. Tapi lambat lagi la citer dia kalau nak tunggu kita tunang sebab sekarang laki pun Fieza takde. Malas nak pikir2 dulu buat masa ni. Insya'allah satu hari nanti. Hehe :)

Opss ! Lari topik pulak dah. Tapi sekarang Fieza dah free tak tau nak buat apa so update entry lerr ! XD Tadi Farhan nak online tapi kita laju2 block dia terus bukak blog ni update. Hee kesian dia. Btw, walaupun hari ni penat sesangat tapi suasana rumah ni sangat meriahh ! Lagi2 dapat berkumpul satu family kan. Seronokk ! 

Okeyy. Nanti Fieza update lagi. Kbaiii :)

#macam kanak-kanak riang entri haku ni. Hakhak. Aku punya blog aku punya suka laa :P



Hello stalker ! Welcome to my world. I'm Fieza Inlurve. From Jaybee. 24 years old. Tenkiu coz' visit my blog :)




DiaryAbout






Re.designer :Izyanyancinnamon
Edit by :Fieza Inlurve
Resources :

Note: All the content in this blog own by me unless stated. Do not copy and rip anything here . Tell me if I use your goodies without credit .