Twitter Facebook Back home Follow me
♥ Fieza Story's ♥
Fieza Inlurve Is Back ツ
Wednesday, 26 March 2014 @ Wednesday, March 26, 2014 | 0 Teddy [❤]


Hey Stalker ! Thank's visited my blog ! Hehe :)


Okey, firstly Fieza nak say haii n' hello dekat blog Fieza ni sebab dah lama sangat.. sangat lama tak update entry. Wuu ! Seriously ! Cer kira-kira adalah nak dekat setahun kot. Yup ! Setahun. Lamakan ? That's why Fieza terasa macam nak aktifkan blog semula memandangkan Fieza tak busy lagi sekarang. 

Kalau nak dibandingkan dengan dulu, studynya lagi, examnya lagi, tambah dengan berjalan-jalan makan angin lagi.. memang takde masa laa citer dia nak taip entry kan. Walaupun seciput. Hihi. 

Okey, masuk kepada point tajuk kita ni.. sebelum tu nak say thanks kat budak hot ohsem 'Farhan Lavinch' sebab dah edit, cantik, dan cute kan blog Fieza ni. Wee ! Cer usha n' refresh sekali lagi blog kita ni, smart bakhang tak ? Hakhak. Dia punya keje lah tu. -.-''

Ouh. Si Farhan Lavinch pulak tu hari ni muka dia baru keluar paper Berita Harian Edisi Johor. Terpilih dalam Blogger Remaja katanya. Katanya.. hekhek. 'Elak kontroversi !'. Siap ada tertepek muka adik-adik Fieza pulak tu. Maigad ! Kembang kuncup anak-anak tu dapat masuk paper. 

Papepun, tenkiu lah Paan ye editkan blog kita yg dulunya memang dah comel.. 'pada haku' dan jadi lebih comel lagi..'pada haku'. I'm love it damn much ! Seriously ihklas, princesscute.



Nah ! Setepek besar gedabak gambar untuk umum. Hakhak. --' Visit lah blog cousin kita yg hot meletop top top ni yer. Kbaii :-)


http://farhanlavinch.blogspot.com/











Hello stalker ! Welcome to my world. I'm Fieza Inlurve. From Jaybee. 24 years old. Tenkiu coz' visit my blog :)




DiaryAbout






Re.designer :Izyanyancinnamon
Edit by :Fieza Inlurve
Resources :

Note: All the content in this blog own by me unless stated. Do not copy and rip anything here . Tell me if I use your goodies without credit .