Twitter Facebook Back home Follow me
♥ Fieza Story's ♥
BLOG SONG
Thursday, 27 March 2014 @ Thursday, March 27, 2014 | 0 Teddy [❤]


Wee ! Petang u'olss. Hari ni seperti biasa. Panas terik kalau berjemur dekat luar tu boleh hangus rentung tahu ! Hikhik. 

Btw, nak cakap yang blog kita nikan dah pasang lagu dah. Okey tak lagu ni ? 'Sandiwara Cinta' by Republik. Habis Fieza tak tau nak letak lagu apa. Nanti makin carik makin nak tukar kan. Haa. Nanti ada laa makhluk2 dalam rumah ni yang berapi dengan kita dok asyik godeh benda ni jekan. Susah nanti. --''

Ouh. Lupa. Thanks dekat satu blog ni http://missp0tpet.blogspot.com sebab dari blog dia ni laa Fieza jumpa macam mana cara nak upload mp3 dalam blog kita nikan. Hihi. Happy dah ada music ! Kalau sesiapa yang preview my blog n' bosan dengar lagu haku ni kowang bolehlah PAUSE kan lagu ni okeh ! Tu ada dekat sebelah kanan I ni jer bahagian bawah my pic :)

#Nanti bosan dengar lagu ni den tukak lar lagu lain pulak. Hihii!





Hello stalker ! Welcome to my world. I'm Fieza Inlurve. From Jaybee. 24 years old. Tenkiu coz' visit my blog :)




DiaryAbout






Re.designer :Izyanyancinnamon
Edit by :Fieza Inlurve
Resources :

Note: All the content in this blog own by me unless stated. Do not copy and rip anything here . Tell me if I use your goodies without credit .