Twitter Facebook Back home Follow me
♥ Fieza Story's ♥
Ya Sudahlah...
Saturday, 12 January 2013 @ Saturday, January 12, 2013 | 0 Teddy [❤]


Ya Sudahlah ( Cover by Azroi and the geng  5A13! )



Ehemm.. ehemm ! Hehe. Dowang ni lakar-lakar..


Dalam video ni aku tak kenal pun sesiapa. 
Just yang baju putih tu je aku kenal. Azroi, :)

Dowang ni memang tengah tahap takde kerja sangat agaknya tu yang sampai buat video bagai. Budak IT katakan. Boley la kan. Kalau aku yang buat macam tu, memang berterabur la gerak mulut and lirik lagunya. Haha. By the way, I'am enjoy with this video ! Click lah kalau nak tengok k. :-)



p/s : Jangan lupa PAUSE kan lagu dalam blog ni. Scroll kan ke bawah, nanti jumpa lah. Kang semak lak bercampur-campur lagu kan. ok, peace ! 






Hello stalker ! Welcome to my world. I'm Fieza Inlurve. From Jaybee. 24 years old. Tenkiu coz' visit my blog :)




DiaryAbout






Re.designer :Izyanyancinnamon
Edit by :Fieza Inlurve
Resources :

Note: All the content in this blog own by me unless stated. Do not copy and rip anything here . Tell me if I use your goodies without credit .