Twitter Facebook Back home Follow me
♥ Fieza Story's ♥
Undangan Majlis Perkahwinan My Uncle (Eddie)
Saturday, 12 January 2013 @ Saturday, January 12, 2013 | 1 Teddy [❤]




Assalamualaikum w.h.b :)


Tak lama lagi my lovely uncle akan mengikat tali perkahwinan beliau iaitu pada 10hb. februari 2013. Pada jam 11.00 pagi sehingga 5.00 petang seperti yang tertera dalam gambar di atas. Sesiapa yang mengenali beliau sila lah jemput hadir untuk meraikan majlis perkahwinan ucu (Eddie) & bakal isterinya (Azizah). :-)


Aku pulak yang rasa excited ! Hehehe. Tak sabar nak tengok my uncle naik pelamin. Insya'allah kalau takde aral lintang aku akan khatam Qur'an time tu. *Nervous* 


Sekian, jemput datang ye bagi yang mengenali... 








Hello stalker ! Welcome to my world. I'm Fieza Inlurve. From Jaybee. 24 years old. Tenkiu coz' visit my blog :)




DiaryAbout






Re.designer :Izyanyancinnamon
Edit by :Fieza Inlurve
Resources :

Note: All the content in this blog own by me unless stated. Do not copy and rip anything here . Tell me if I use your goodies without credit .